09 May

De top 5 populairste relatiegeschenken

Als je op zoek bent naar een relatiegeschenk om weg te geven aan klanten of collega's, zijn er ontelbare opties om uit te kiezen. Maar welke geschenken zijn nu het meest populair? Hieronder vind je de top 5 meest geliefde relatiegeschenken, inclusief tips en ideeën om deze geschenken extra speciaal te maken.

1. Pennen

Pennen zijn al lang een favoriet relatiegeschenk en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom. Iedereen gebruikt pennen en ze zijn handig om mee te nemen naar bijvoorbeeld een beurs. Bovendien zijn pennen in alle soorten en maten verkrijgbaar, waardoor je een geschenk kunt vinden dat past bij de stijl van je bedrijf. Wil je je werknemers een mooi cadeau geven? Laat dan luxe pennen individueel graveren met hun namen. Bedrukte pennen zijn de perfecte manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen en zijn leuk om cadeau te geven.

2. Drinkflessen

Een ander populair relatiegeschenk zijn drinkflessen. Met de toegenomen bewustwording voor een gezonde levensstijl en de afname van het gebruik van plastic flessen zijn herbruikbare drinkflessen tegenwoordig erg in trek. Je kunt kiezen voor een stijlvolle fles die past bij de uitstraling van je bedrijf en deze laten bedrukken met je logo of bedrijfsnaam. Dit is niet alleen een geweldig geschenk, maar draagt ook bij aan het verminderen van plastic afval. Win-win!

3. Draagtassen

Nog zo’n populair relatiegeschenk zijn draagtassen. De tassen zijn een uitstekende manier om je merk op een duurzame manier te promoten en zijn ook nog eens erg praktisch. Je kunt kiezen uit verschillende soorten tassen zoals tote bags, rugzakken of boodschappentassen en deze personaliseren met je logo of een speciale boodschap. Zo maak je niet alleen indruk op de ontvanger, maar draag je wederom bij aan een duurzamere toekomst.

4. Sleutelhangers

Sleutelhangers zijn een geweldige manier om je merk dagelijks onder de aandacht te brengen. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en worden vaak gezien. Je kunt kiezen uit talloze ontwerpen, van klassieke modellen tot meer originele vormen. En natuurlijk kun je ze laten bedrukken met je bedrijfslogo of een boodschap. Bedrukte sleutelhangers zijn een eenvoudige manier om je merk op een opvallende (en goedkope) manier te promoten.

5. Aanstekers

Tot slot, zijn aanstekers een andere populaire optie als het gaat om relatiegeschenken. Ze zijn handig, betaalbaar en gemakkelijk mee te nemen. Bedrukte aanstekers zijn te verkrijgen in tal van verschillende soorten en maten. Van klassieke wegwerpaanstekers tot duurzame metalen modellen. En natuurlijk kun je ze ook nog eens heel mooi bedrukken. Ze hebben een relatief groot drukoppervlak, waardoor jouw logo goed opvalt.

 

 

+